OM OSS

Hos oss kan du köpa konsulttid av tänkare, utvecklare, illustratörer, grafiska formgivare, webbutvecklare, journalister, projektledare och tillsammans jobbar vi med kommunikation. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation. Det är ju där allt börjar. Välkommen!

Vi vill tillföra er energi, kunskap, kreativitet och erfarenhet!

”Du missar 100 procent av alla skott du inte skjuter”
Wayne Gretzky
Världens största ishockeyspelare genom tiderna

Kenneth Zetterlund

VD - Kommunikationsstrateg

Kenneth startade sitt första företag 1987. Sedan 1997 driver han Alltid Marknadsbyrå. Kenneth har arbetat med information och marknadsföring i drygt 30 år, bl a som marknadschef, försäljningschef, grafisk formgivare, konceptutvecklare, AD projektledare och annonskonsulent.

Linda Uhlander

Projektledare - Event

Linda har arbetat i butik, senast som Varuhuschef för Åhléns i Härnösand fram till sin anställning som projektledare på Alltid. Tidigare har hon bland annat arbetat med att bygga upp ett tiotal Zara-butiker runt om i Norden. Hos oss jobbar hon framför allt med tidningen Yippie Härnösand och olika kundtidningar.

Martin Sundqvist

Webbutvecklare

Martin är Alltids webbutvecklare med över 15 års erfarenhet. Det är han som ser till att våra  skisser och idéer blir till färdiga hemsidor. Martin ser också till att hitta lösningar för våra kampanjer på sociala medier. Bland hans främsta arbetsverktyg finner man bland annat WordPress, PHP, MYSQL, HTML, JS & CSS tillsammans med lite olika ramverk som passar ändamålet.

Stefan Fröberg

Projektledare

Stefan är projektledare på Alltid och har jobbat med försäljning i 20 år. Sedan 1998 har han arbetat med annonsförsäljning inom dagspress och och månadstidningar. På Alltid arbetar ha främst med tidningarna Yippie i Härnösand och iTimrå.

Mattias Aamisepp

Projektledare - Digital

Mattias hjälper till med upplägg när det gäller film, sociala medier, radio, poddar. Han ansvarar även för Shibsteds populära marknadsplattform hos oss. Event med alltifrån planering och utförande till att vara moderator för hela eventet.

Mikael Carnbro

Produktion- print och grafisk form

Michael Carnbro har jobbat i den grafiska branschen i över 40 år, bland annat som grafiker och datachef på Västernorrlands Allehanda. Anställd på Alltid sedan 2000.