OM OSS

Hos oss kan du köpa konsulttid av tänkare, utvecklare, illustratörer, grafiska formgivare, webbutvecklare, journalister, projektledare och tillsammans jobbar vi med kommunikation. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation. Det är ju där allt börjar. Välkommen!

Vi vill tillföra er energi, kunskap, kreativitet och erfarenhet!

”Du missar 100 procent av alla skott du inte skjuter”
Wayne Gretzky
Världens största ishockeyspelare genom tiderna

Kenneth Zetterlund

VD - Kommunikationsstrateg

Kenneth startade sitt första företag 1987. Sedan 1997 driver han Alltid Marknadsbyrå. Kenneth har arbetat med information och marknadsföring i drygt 30 år, bl a som marknadschef, försäljningschef, grafisk formgivare, konceptutvecklare, AD projektledare och annonskonsulent.

Linda Uhlander

Projektledare - Event

Linda har arbetat i butik, senast som Varuhuschef för Åhléns i Härnösand fram till sin anställning som projektledare på Alltid. Tidigare har hon bland annat arbetat med att bygga upp ett tiotal Zara-butiker runt om i Norden. Hos oss jobbar hon framför allt med tidningen Yippie Härnösand och olika kundtidningar.

Jakob Tjernström

Redaktör, copywriter och projektledare

Jakob är den som står bakom de flesta texterna som vi producerar, från korta copytexter till långa reportage, till exempel i vår egen tidning Yippie Härnösand. Han har lång erfarenhet från dagstidningsvärlden bland annat på Sydsvenska Dagbladet i Malmö.

Karin Skarby

Journalist och redaktör

Karin skriver texter och artiklar. Hon har jobbat många år som journalist och chefredaktör i Norge.

Martin Sundqvist

Webbutvecklare

Martin är Alltids webbutvecklare med över tio års erfarenhet. Det är han som ser till att skisser och idéer blir till färdiga hemsidor. Martin ser också till att hitta lösningar för våra kampanjer på sociala medier. Bland hans främsta arbetsverktyg finner man bland annat WordPress, PHP, MYSQL, HTML, JS & CSS tillsammans med lite olika ramverk som passar ändamålet.

Mikael Carnbro

Produktion- print och grafisk form

Michael Carnbro har jobbat i den grafiska branschen i över 35 år, bland annat som grafiker och datachef på Västernorrlands Allehanda. Anställd på Alltid sedan anno 2000.

Stefan Fröberg

Projektledare

Stefan är projektledare på Alltid och har jobbat med försäljning i 20 år. Sedan 1998 har han arbetat med annonsförsäljning inom dagspress och och månadstidningar. På Alltid arbetar ha främst med tidningarna Yippie i Härnösand och iTimrå.